Skip to main content

YOLOpreneur Academy

Ben jij de ondernemer die bouwt aan een duurzaam succesvol bedrijf
én tegelijkertijd geniet van het vrije leven?

Yes that's me!

Wil jij ook…

Komaf maken met die +50 uren werkweek en niet langer leven om te werken maar werken om te leven?
Inzetten op efficiënt en lean werken en zo de winst van je bedrijf maximaliseren?
Een schaalbaar of verkoopklaar bedrijf bouwen waarin jij als ondernemer misbaar bent?

🔥 Maak dan kennis met de YOLOpreneur Academy: hét online programma voor de kmo/mkb-ondernemer die een duurzaam succesvol bedrijf wilt bouwen én daarbij voluit wilt genieten van het leven. 🔥

Hoe zou het zijn om met een gerust gevoel op vakantie te gaan terwijl het dagelijks werk vlotjes verder loopt?

 • Er worden nieuwe deals gesloten en je bedrijf groeit verder.
 • Je klanten krijgen fantastische support.
 • Je hoeft je geen zorgen te maken over de kwaliteit van het werk want die blijft op punt.
 • Als je terugkomt zijn er geen brandjes te blussen maar kun je vol energie nieuwe ideeën integreren.
Ondernemersvrijheid op vakantie

Dat klinkt toch onwerkelijk?

Veel ondernemers geraken opgebrand wanneer hun bedrijf sterk groeit. De groei van hun bedrijf hangt dan samen met het aantal uren dat de ondernemers investeren in hun bedrijf. 50 à 70 uren gemiddeld, klinkt dat herkenbaar? 

Wat als ik je nu eens zeg dat het perfect mogelijk is om een bedrijf te bouwen dat verder draait als jij er niet bent? Zodat je op tijd weer energie kan ‘tanken’ om je ambitieuze ideeën waar te maken? Hoe fantastisch zou dat zijn?

Is dit voor jou herkenbaar?

 •  Jij BENT je bedrijf. Je bent het middelpunt van je business en alle wegen en vragen van je klanten, van je team en je partners leiden naar jou.
 • Je wilt zo graag werken AAN je bedrijf in de plaats van er midden IN. Toch heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken gezien het dagelijks werk op je schouders rust en er helemaal geen tijd overblijft voor strategie.
 • Je voelt je vaak overwerkt omdat je overmatig veel controleert, want je bedrijf is toch je kind en daar moet perfect voor gezorgd worden? Toch wil je af van het micromanagen.
 • Je staat te popelen om naar het NEXT LEVEL te groeien met je zaak, om in te zetten op winstgroei en persoonlijke groei, maar je hebt bang dat je jezelf voorbij holt.
 • Je hebt de AMBITIE om meerdere vestigingen te openen, om een franchising op te zetten, of om meerdere bedrijven te runnen als serie-ondernemer maar hier is letterlijk geen tijd voor.
 • Je hebt een duidelijk DOEL voor ogen met je business: je wilt het bedrijf op termijn overlaten aan een volgende generatie, of verkopen aan een interessante partij in de markt. Maar je ziet dit niet lukken zonder zelf aan boord te blijven.
 • Je hebt een boeiende bucket list en wilt zorgeloos kunnen genieten van je VRIJE TIJD. Het leven is toch veel te kort om anderhalve voltijdse job te werken tot ver na je pensioen?

Je bent niet alleen!

I totally feel you! Vijftien jaar geleden startte ik mijn eerste business vanaf de schoolbanken op, samen met mijn partner Danny. Met veel bochten en obstakels slaagden wij erin om onze business jaarlijks te doen groeien. En dat ging niet vanzelf. Zeven dagen op zeven waren we aan het werk. Totdat er een kantelpunt kwam en wij beseften dat we niet leven om te werken maar wel werken om te leven. We transformeerden onze business tot een systeem waarin wij een bewust gekozen rol invullen die aansluit bij onze échte passie 🔥

En nu is het aan mij om jou te helpen

Ik help je om je bedrijfsgroei én je groei in vrije tijd te versnellen! En om een goed draaiend bedrijf te bouwen waarin jij als ondernemer operationeel misbaar bent, zijn er drie sleutels nodig:

01

Mensen

De juiste mensen die op de juiste plaats worden ingezet, zijn essentieel. Mensen met talenten én waarden die passen bij de identiteit en strategie van je bedrijf zorgen voor mooie dynamieken (warmte) op de werkvloer.

02

Tools

Tools die je team optimaal ondersteunen in het vervullen van hun missie op de werkvloer zorgen voor een groeiversnelling. Ze zorgen voor de nodige zuurstof om het dagelijks werk uit te voeren.

03

Processen

Een heldere en consistente manier van werken is de grote sleutel tot operationele efficiëntie en misbaar worden als ondernemer. Processen zijn de houtblokjes die het bedrijfsvuur groter maken.

🔥 Wanneer dit samenspel goed zit, hoef je als ondernemer niet langer brandjes te blussen maar zet je je bedrijf in vuur en vlam! Zo kun jij slim ondernemen én voluit genieten van het leven als #YOLOpreneur! 🔥

Maak kennis met de

YOLOpreneur Academy

YOLOpreneur Academy

Hét programma voor de KMO/MKB-ondernemer die een duurzaam succesvol bedrijf wilt bouwen én daarbij voluit wilt genieten van het leven.

Yeah, die wil ik volgen!

De YOLOpreneur Academy bestaat uit:

Een stapsgewijs proces

Je leert het systeem voor operationele efficiëntie dat ik heb ontwikkeld en toegepast in ons groeibedrijf. Zo kun jij heel wat bochten en obstakels vermijden die ik wel ben tegengekomen in mijn ondernemersreis. De academy bestaat uit modules van videolessen zodat je het systeem in fases kunt implementeren.

Praktische tools

Hoe fantastisch zou het zijn als jij in tien, of misschien zelfs vijf jaar, kunt bereiken waar ik 15 jaar over heb gedaan? Naast alle tips en tricks in de academy deel ik ook de tools en templates die mij hebben geholpen om mijn bedrijf te stroomlijnen. De implementatie wordt voor jou zo makkelijk mogelijk gemaakt.

Persoonlijke feedback

Na afloop van een module kun je een vraag indienen. Dit kan een verdiepende vraag zijn over de videolessen, of een vraag tot feedback op een template of document dat je hebt voorbereid. Tof, hé? We are in this together 😉

Het stroomlijnen van je bedrijf is een teamsport

Omdat we ervan overtuigd zijn dat het stroomlijnen van je bedrijf een teamsport is, ontvang je ook een login voor je team. Zij zijn immers jouw sidekick in het toepassen van het systeem!

Let's do this!

Hoi! Ik ben Karen 😃

Ik ben IT-ondernemer sinds 2008 en schreef YOLOpreneur, het boek achter deze academy. Mijn grote passie is groeipotentieel opsporen en acties ondernemen om bedrijfsgroei te versnellen. Zodat niet alleen het ondernemen, maar ook het leven een feestje wordt! 🎉 Als ervaringsdeskundige in operationele efficiëntie én als rasechte ondernemer vind ik het fantastisch om jou de shortcuts te geven om een duurzaam succesvol bedrijf neer te zetten.

Ik begrijp dat ondernemen hand-in-hand gaat met heel wat obstakels en groeipijnen. Samen met Danny bracht ik ons bedrijf van een prille start-up naar een gevestigde scale-up. Van een eerste sale naar een miljoenenomzet. En mijn rol evolueerde van micromanager tot misbare ondernemer. Mijn ervaringen op het pad van vallen en opstaan, vol uitdagingen en leerervaringen maar met succesvolle resultaten deel ik met veel plezier!

Kortom: Ik inspireer je om een stap terug te zetten uit je operationele rol zodat je écht kunt ondernemen met energie, passie en strategie!

Ik ben er klaar voor!

Dit vertellen lezers over mijn boek YOLOpreneur…

Karen Dendas weet in haar inleiding meteen de pijnpunten van mijn leven als ondernemer hardhandig in te drukken. Ik zit met mijn hoofd naar het boek te knikken terwijl ik nog maar enkele alinea’s in het boek ben ‘Ja! Dit wil ik ook!’ Voor mijn gevoel mocht ik even aan tafel zitten met een ervaren ondernemer die haar eigen ervaringen met mij deelde. YOLOpreneur mag wat mij betreft op het lijstje van must haves voor ondernemers.

Rolvers P.

Ondernemers genieten vaak van de behaalde resultaten, maar zijn zo operationeel bezig dat achter de feiten aanlopen een dagtaak is. En dat is een understatement. Daardoor ervaren ze niet de vrijheid die zij verwacht hadden toen ze besloten om ondernemer te worden.
Het is Karen Dendas gelukt om de lezer te inspireren en vooral voldoende handvatten te geven om zo gestroomlijnd mogelijk en zo strategisch mogelijk te ondernemen en ruimte en vrijheid te creëren in je ondernemerschap.
Karen Dendas levert met YOLOpreneur een uiterst leerzaam en vlot leesbaar boek af voorzien van veel tips en tools. Door je stap voor stap wegwijs te maken met het HERO-model geeft ze de lezer de kans om ook een ‘YOLOpreneur’ te worden.

Vermeulen P.

Deze modules vind je terug in de YOLOpreneur Academy:

MODULE 1: DE YOLO MINDSET:

Stel je persoonlijke visie en je ondernemersvisie scherp.

MODULE 2: DE SYSTEMS MINDSET:

Zie je bedrijf als een systeem waarin jij een bewust gekozen rol vervult.

MODULE 3: HELICOPTERVIEW:

Breng structuur met een helder overzicht van alle processen die waarde creëren in je bedrijf.

MODULE 4: EIGENAARSCHAP:

Leer effectief te delegeren door verantwoordelijkheid en eigenaarschap te geven aan je team.

MODULE 5: RICHTLIJNEN:

Gebruik een helder proces om je workflows te documenteren en maximaliseer de efficiëntie op de werkvloer.

MODULE 6: ONDERSTEUNENDE TOOLS:

Selecteer en creëer tools om je activiteiten te automatiseren én je bedrijf in realtime te monitoren.

MODULE 7: VURIGE VRIJDAG:

Blijf bottlenecks opsporen om strategisch verder te groeien met je bedrijf (of bedrijven :-))

Plus! Je ontvangt de volgende bonussen

 • EFFICIENCY HACKS  In enkele video’s deel ik methodes die je kunt gebruiken om de operationele efficiëntie nog verder te boosten in je bedrijf. (€ 997 waarde)
 • TECH TOOLS  Ik vertel welke softwaresystemen er bestaan om je te helpen om de implementatie van de HERO-fases te vergemakkelijken. Je ontvangt één jaar gratis toegang tot één van deze tools. (€ 1.200 waarde)
Werkinstructies opstellen of documenteren hoe maak je heldere instructies

Geen tijd om een online academy te volgen? Beeld je eens in welke groei je kan realiseren als je ‘geen tijd’ inruilt voor de juiste PRIORITEIT.

Als je bedrijf op dit moment al je tijd opslorpt, is het hoog tijd voor verandering. En dat is een proces. Daarom kan je deze academy volgen op je eigen tempo, zonder haast, maar wel volgens een vast ritme. En daarvoor reiken we je de nodige ideeën aan!

Zelfs als je maar een uur per week kunt investeren zal je zien dat je resultaten boekt. Het belangrijkste is dat je in de ACTIE stapt en jezelf accountable houdt.

Ik ben er helemaal klaar voor, Karen!

Heb je nog een vraag? We staan voor je klaar!

Voor wie is de YOLOpreneur Academy ontwikkeld?

Deze academy is er voor ondernemers die een bedrijf willen bouwen dat groter is dan zichzelf. Of je nu een solopreneur bent die een toekomstplan wilt opstellen om op korte tijd een team samen te stellen, of een ervaren ondernemer met een team van 20 medewerkers, het HERO-model dat de basis vormt voor deze academy helpt je om het dagelijks werk te stroomlijnen.

Hoeveel tijd investeer ik in dit programma?

Reken op een doorlooptijd van drie tot zes maanden als je wekelijks één à twee uren kunt investeren in de videolessen en praktische opdrachten.Ga je structuur brengen in je bedrijf, dan is het belangrijk dat je team ook mee is. Daarom kun je de academy ook laten volgen door een teamlid die er vaste tijd voor vrijhoudt per week.

Kan ik ook het boek lezen en er zelf mee aan de slag?

Het boek YOLOpreneur staat inderdaad op zichzelf. Het is een naslagwerk waarin het systeem (het HERO-model) wordt uitgelegd en praktische opdrachten staan. Je kunt er dus absoluut zelf mee aan de slag!

Veel lezers zijn mega-geïnspireerd maar houden zichzelf niet ‘accountable’ om de doe-opdrachten toe te passen. Speciaal daarom is de YOLOpreneur Academy ontstaan. Hierin vind je pasklare templates en sjablonen en worden de video’s ‘druppelgewijs’ aangeboden zodat je na ieder onderdeel de vertaalslag kunt maken naar je bedrijf. Na het lezen van het boek is de YOLOpreneur Academy de ideale verdiepingstraining.

Werkt de methode in alle sectoren?

Als IT-ondernemer is het voor mij een natuurlijke reflex om te denken in processen en systemen. Voor ondernemers in andere sectoren gaat er met deze academy een nieuwe wereld open. Of je nu een B2B dienstverlener bent, een zorgbedrijf runt of in de retail actief bent, wanneer jij je kan focussen op werken AAN je bedrijf en je team kan focussen op de processen er IN, kun jij de groei realiseren die je hebt vooropgesteld.

Op het boek kwamen al laaiend enthousiaste reacties van ondernemers met een verzekeringskantoor, een installatiebedrijf, een medische praktijk, een administratiebedrijf, een ontwerpbureau, een franchiseketen, een retailbedrijf, een bedrijf in coaching en consulting,… De sector verschilt, maar het doel is gelijk 😉

Is mijn bedrijf niet te klein voor dit programma?

Je bedrijf hoeft niet groot te zijn om grootse resultaten te behalen! Wist je dat veel bedrijven die (te) sterk groeien zelfs lagere winsten overhouden? Door je manier van werken als solopreneur of kmo/mkb grotendeels te ‘standaardiseren’ werk je aan de efficiëntie van een multinational (zoals een Starbucks) maar behoud je de wendbaarheid en flexibiliteit van een kleinere speler in de markt. Beeld je eens in welk onderscheidend voordeel dit biedt!

Hoe werkt de support in deze cursus?

Op verschillende momenten zul je een vraag kunnen inzenden of feedback kunnen vragen op een document of template die je hebt opgesteld. Het antwoord ontvang je dan binnen enkele werkdagen via e-mail. Dit kan een geschreven tekst zijn of een voicebericht.

YOLOpreneur Academy

 • Toegang tot de online videotraining
 • Traject te volgen in je eigen tempo
 • Pasklare sjablonen, templates en tools
 • Mogelijkheid om vragen in te sturen

*Start al vanaf slechts 377 euro*

NU aan Early Bird tarief!

2497
€1997

excl. btw

Uit ervaring weten we dat je de investering in de YOLOpreneur Academy minstens 10X kunt terugverdienen.

Welk bedrag kun je extra verdienen als jij je richt op taken die extra omzet genereren?
Welk bedrag kun je uitsparen als je het repetitief werk van jezelf en je team kunt schrappen?
Welk bedrag kun je extra verdienen als je team meer factureerbaar werk kan uitvoeren?

Precies… een snelle rekensom leert je al snel dat het delegeren, documenteren en automatiseren van het dagelijks werk een megagoede investering is. Dankzij de efficiëntiewinst en tijdwinst kun je je richten op activiteiten die veel meer cash genereren.

Exactly. Tijd voor actie!

Dit mag je verwachten van de YOLOpreneur Academy

Als ondernemer met maar liefst vijftien jaar ervaring doorliep ik al verschillende fasen in het ondernemerschap. En ik wil jou helpen om bepaalde fasen en groeipijnen sneller te doorkruisen. De academy is ontwikkeld voor ondernemers met een bewezen concept die klaar zijn voor een flinke LEVEL UP. Voor ondernemers die hun bedrijf onafhankelijk van hen verder willen laten groeien.

De YOLOpreneur Academy helpt je om winst te maken op verschillende domeinen. Enerzijds zal je je bedrijf efficiënter maken waardoor verspillingen afnemen en er financiële ruimte komt. Daarnaast zal je energie winnen doordat je je kunt focussen op je echte passie en talenten. En de tijdwinst is nog de belangrijkste. Je zal niet meer moeten leven voor je werk, maar werken om te leven en te genieten van vrijheid en vrije tijd. Beeld je eens in hoe snel de creativiteit en innovatieve ideeën zullen opborrelen?

Het is wel belangrijk dat je toegewijd bent. Dat je het ook gaat DOEN. Dit wil zeggen dat je heel wat informatie en tools zult aangereikt krijgen, en dat het aan jou is om ze in de praktijk om te zetten. Als je hier een uitdaging mee hebt, laat het ons dan weten. We helpen je om te kijken naar mogelijke oplossingen. We zijn je grootste supporter!

Okay Karen, I’m going all in!!!

Hoe werkt het? Je klikt door naar de aanmeldpagina, kiest voor een éénmalige of gespreide betaling en na je betaling ben je officieel aangemeld! Je ontvangt een factuur voor je boekhouding want deze businesstraining kun je inbrengen in je bedrijfskosten. Op 16 juni 2023, de dag dat de academy live gaat (en toevallig ook mijn 35ste verjaardag), ontvang je een e-mail met toegangsgegevens. Na het inloggen start je met de modules en bonusmodules die je druppelgewijs kan doorlopen en waar nodig feedback kan vragen.

**Wees er snel bij, want eind juni sluiten de deuren weer tot een volgend lanceringsmoment!**

Ben je er klaar voor? Wij wel!

Meld je hier aan!

Heb je nog een vraag? Stuur dan een berichtje. We staan graag voor je klaar!